• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Благоустрій центрального входу ЗДО №153 Брав участь

Доданий
14.09.2018
Номер
93
Освіта

Як театр починається з гардеробу так дитячий садок починається з центрального входу. Бетонні плити, з яких формується площадка перед центральним входом (площею 170м.кв) та пішохідна доріжка (55кв.м) не підлягають ремонту та несуть небезпеку для здоров я дітей. Необхідно здійснити заміну старих плит та асфальтної доріжки на сучасну кольорову плитку. Адже центральний вхід - це "обличчя" закладу.

Автор проекту
Бюджет
508 630 грн
Розрахунок бюджету
Район
Франківський
Адреса
вул. Наукова, 108, Львів

Опис

Розширений опис проекту

Дошкільний заклад №153 функціонує з 1976р. Понад 40років не проводився ремонт центрального входу та асфальтної пішохідної доріжки. Встановлення нового покриття покращить естетичний вигляд центрального входу та території закладу. Завдяку металевому навісу діти матимуть можливість проводити більше часу на свіжому повітрі за будь яких погодніх умов.

Фотографії