• Подання
    Подання
  • Розгляд і доопрацювання
    Розгляд і доопрацювання
  • Голосування
    Голосування
  • Оголошення переможців
    Оголошення переможців
  • До закінчення залишилось
    Планування і реалiзацiя
    Планування і реалiзацiя

Негода - не причина не гуляти! Облаштування майданчика з дахом на Шафарика Брав участь

Доданий
15.09.2020
Номер
185
Інші проекти

Облаштування відкритого майданчика з дахом та підлоговим покриттям для можливості проводити час у дворі за будь якої погоди. Тут могли би продовжувати прогулянку молоді матусі з дітками. Діти, завдяки безпечному та якісному підлоговому покриттю, могли би продовжувати свої ігри. Павільйон для спільного проведення часу та спілкування мешканців будь якого віку стане серцем оновленого двору.

Автор проєкту
Бюджет
593 240 грн
Розрахунок бюджету
Район
Личаківський
Адреса
вул. Павела Йозефа Шафарика, 8, Львів

Опис

Розширений опис проекту

1. Двір прохідний, найбільший за площею у всьому мікрорайоні, розташований біля парку «Погулянка», поруч знаходиться школа зі занедбаним стадіоном та дитячий садок, магазини, перукарня.
2. Двір обмежується трьома дев’ятиповерховими будинками, входи в які розташовані частково з двору, а частково з вулиці. Лише у дворі проживає близько 1400 мешканців, Сюди щодня приходить бавитись багато дітей (в тому числі зі сусідніх дворів, що забудовані новобудовами).
3. В дворі перестелено бруківкою всі пішохідні доріжки та транспортні зони, натомість решту двору перебуває в занедбаному стані, регулярно підтоплюється під час негоди.
4. Є потреба в павільйоні з дахом та якісним підлоговим покриттям, що займав би центральну частину двору та був би місцем зустрічі мешканців всіх вікових категорій.
5. Павільйон став би місцем, де молоді матусі зі своїми дітками могли би продовжувати прогулянку під час негоди. Діти могли би продовжувати тут свої ігри в не надто сприятливу погоду. Дорослі мешканці могли би тут зістрічатися для спілкування та обговорення важливих справ з метою покращення якості життя.
6. В перспективі тут можна би було обладнати зону для спільних кінопереглядів з метою гуртування мешканців двору.

Команда проекту

Кокотинь Ігор Зіновійович,
Гаєвська Юлія Петрівна,
Сисак Любомира Степанівна,
Гіль Тарас Богданович,
Казакова Тетяна Юріївна,
Митник Оксана Іванівна,
Усик Оксана Іванівна.

Фотографії